perjantai 25. marraskuuta 2005

Älä osta tietokonetta -päivä

Hyvää älä osta mitään -päivää!

Aion tänään hankkia itselleni kannettavan tietokoneen, kaapelimodeemin, vedenkeittimen yms. pientä sälää - jälleen kerran älä osta mitään -päivänä. Sori maailma, erot eivät päiviä paljon katsele. Ja onhan mun saatava duunata koneella. Kirjoitettava, siis.

Uhh.

Mainittakoon, että tavarani ovat nyt uudessa kämpässäni, joka on naisen sukuelinten muotoinen (edestäpäin katsottuna). Luonnehdinta kuvaa psyykkistä tilaani - pää on taas pinnalla. Kirjoitan tätä tekstiä entisessä kodissani Käpylässä, olen hakemassa täältä nastarengastettua pyörääni ja joitain keramiikkaesineitä sekä kameraa - jotta voin joskus flickrata, miltä kämppä näyttää. Kunhan ensin saan koneen ja modeemin ja asennan kuvankäsittelyohjelman ja niin edelleen ja niin edelleen.

Olen käynyt lounaalla ja minulle on väläytetty ideaa tietokirjan kirjoittamisesta eräästä itselleni rakkaasta aiheesta. Voitte siis arvata, että liikun korvat höröllä ja tahdon sen koneen itselleni mahdollisimman pian kolutakseni kaiken oleellisen tiedon netistä ja tehdäkseni hyvää jäsennystä, sommittelua ja ideointia.

Muutenkin, elämä selkiytyy hieman. Haluaisin halata jokaista vastaantulijaa. Ja jos näette minut, saatte halata. Olen hieman yksinäinen ja kieppuva, mutta oudolla tavalla rauhallinen ja hereillä. Omituista kyllä, eilisen panikoinnin ja eestaasjuoksemisen, itkuilun ja sensellaisen jälkeen olen luottavainen ja itsevarma pitkästä aikaa.

7 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Hienoa kuulla (?) lukea, että fiiliksesi on jo parempi. Onnea vielä omaan kotiin!

-satunnainen lukijasi

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Paljon onnea uuteen kotiin :) Tietokirja kuulostaa hienolta.
Minä en edes tajunnut älä osta mitään -päivää (sen siitä saa kun ei seuraa mitään tiedotusvälineitä), ostin ison kassillisen taitelijatarvikkeita projektiini.

Scilla kirjoitti...

*halaus*

Veloena kirjoitti...

Tuntuupa virtuaalihalauskin hyvältä :).

En minäkään olisi muistanut äom-päivää, ellei Kissa olisi rähissyt mulle asiasta. Perinteisesti olen aina onnistunut JUURI silloin ostamaan vaikka mitä.

Tietokonetta en vielä saanut ostettua. AJattelin ostaa Macin kannettavan, mutta ne on VALKOISIA. Kaikki valkoinen tarkoittaa huushollissani likasormenjälkistä. Huokaus.

Anonymous kirjoitti...

IBM:n (nykyään Lenovo) kannettavissa on paras näppis, ja ne on muutenkin kestäviä ja hyviä.
http://www.pc.ibm.com/europe/thinkpad/index.html?fi&fi&cc=fi

Kati Parppei kirjoitti...

Onnea :)! Toivottavasti kotiudut uuteen pesääsi. Tässäpä virtuaalinen tupaantuliaiskukka
--<-@
(kasvava olisi toki mukavampi...)

Anu kirjoitti...

Se valkoinen Mac, eli iBook, on pinnaltaan kiiltävää muovia. Siitä on helppo pyyhkiä sormenjäljet pois, vaikkapa monitorinpuhdistusaineella.