perjantai 1. huhtikuuta 2005

Viikonlopun luontoääni

Röntgenkuvauksen jälkeen odottelen vuoroani YTHS:n ala-aulan yksikoppisessa naistenhuoneessa. Joku on pönttöpuolella, sisäänlukittautuneena. Kuuluu rapinaa. Odotan.

Sätin itseäni kärsimättömyydestä. Rapinan lomasta kuuluu tuhahduksia ja ähkäisyjä. Lisää rapinaa. No, ei minulla niin kiire ole... siirrän painoa jalalta toiselle. Terve jalkakin on kipeä, kun se joutuu tekemään kipeän jalan hommat.

Vessahätä kuikertaa ikävästi vatsanpohjalla. Aikooko se saatana rapistella tuolla koko päivän?

Vähitellen ärtymys vaihtuu kiinnostukseen. Mitä kopissaolija tekee? Kuulostaa aivan siltä kuin hän olisi rakentamassa vessapaperista itselleen pesää.Kun astun takaisin aulaan ymmärrettyäni, että WC on todellakin varattu, joku aikoo ilmeisesti synnyttää sinne vuorattuaan ensin koppia tarmokkaasti pehmeällä, hygieenisellä toilettipaperilla, huomaan kellosta kuunnelleeni viikonlopun luontoääntä neljätoista minuuttia.

Nyt viikonloppulomalle, netin ulottumattomiin!

4 kommenttia:

hiluvilu kirjoitti...

Olipa kaikessa lyhykäisyydessäänkin hauska bloggaus.
Tuollaisessa tilanteessa kannattaa rykäistä ja kysyä auktoritäärisellä äänellä "Voin kyllä tuoda sakset jos et saa poikki"

Hauskaa weekendiä, E. Lovena! :)

Marimba kirjoitti...

Viimeksi Helsingin-junassa odottelimme vanhemman herran kanssa vessaan pääsyä vartin, kunnes junaemäntä toi mitään pukahtamatta oveen kyltin "Ei käytössä". Herran viljelemät saksi ym. ehdotukset menivät sillä kertaa ihan hukkaan.

Veloena kirjoitti...

Voi ei, minä inhoan tuota saksijuttua yli kaiken. Jos uskoisin lyömiseen kasvatustarkoituksessa, löisin joka ikinen kerta sen kuullessani. Vaan kun en usko, pitää vain ihmetellä, miksi ihmiset sellaista tekevät. Jos joku asuu vessassa sitkeästi, kaipa hänellä on siihen syynsä.
Se sitä paitsi, juttu on niin ällöttävä. Tuo heti mieleen sen, miltä ummetuksesta kärsivät ihmiset haisevat. Tiedän, se on tila, jolle joidenkin näyttää olevan vaikeaa tehdä yhtään mitään. En osaa kuin sääliä epämääräisesti. Itselläni on ollut ummetus vain kerran, hyvin kauan sitten, mahatautiin hiilitablettien popsimisesta johtuen. Meni kokonaista kaksi päivää ilman että kävin vessassa. Olo oli aivan hirveä, vatsa turpea pallo.
Särkylääkettä siinä pitäisi tarjota, ei saksia.
Sori tämä jyrkkyys, mutta jos jokin läppä saa mut raivostumaan, niin tuo. Se on vaan niin mauton.

hiluvilu kirjoitti...

Kakkahuumori on Suomea koossa pitävä voima, ei sitä voi väheksyä!
Kumma kyllä itse en ole koskaan saksia kaipaillut vaikka en suuremmin pidä edes luumuista. Kai se on sitten näkkärin ja liikunnan ansiota.