perjantai 11. toukokuuta 2012

Lähdössä

Pesukone laulaa yksitoikkoisesti, piispanhattuchiliin on pesitytynyt vihannespunkkeja, laukku lepää lattialla melkein pakattuna, vasemman käden sormet kramppaavat. Venytellessä huomaan sormien ojentuvan melkein suoraksi kättä jännittämättä. Olen toivonut niin tapahtuvan monesti, kun kämmenet ovat jääneet kupittamaan ja sormet kaareutumaan niiden jatkona. Mutta nyt kun niin tapahtuu, huomaan toivoneeni vääriä asioita. Sormien nivelet ovat yliliikkuvat, lihasvoima ei suojaa niitä nyt. Viimeinen sormen nivel taittuu väärinpäin, kun käytän tietokonetta, ellen pidä varaani. Vai onko kyse vain siitä, että yli sormenpään reunojen kasvaneet kynnet eivät salli koneen käyttämistä sormet oikeissa asennoissa? Leikkaan kynnet, joita olen lomasäästellyt, sormia on helpompi hallita tynkäkynsin.

Kissanhoitaja käy. Saisinko vielä yhdet sandaalit ahdettua laukkuun? Nyt jalat tuntuvat näissä aika rauhallisilta, ehkä sittenkin niiden kanssa voisi liikkua.

Epätodellinen.olo.

Kissat eivät välitä sanoa näkemiin, nukkuvat vain kerillään. Lentoyhtiöltä tulee tekstiviesti, jossa pyydetään vahvistamaan paikka viestillä. Neljätoista minuuttia, sitten alaovelle. 

5 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Hyvää matkaa! :)

Murmeli kirjoitti...

Toivon sinulle hauskaa lomaa! Olen lukenut mielenkiinnolla tuntemuksistasi ja pohdinnoistasi.

walopää kirjoitti...

oih! hyvää matkaa!!!!

Veloena kirjoitti...

Kiitos! Melkoista törmäilyä ja jalkakipua alkumatka, mutta kyllä nyt olen vain onnellinenonnellinen. :)

aurinkolapsi kirjoitti...

kivaa, että pääsit mukaan matkalle :)
ja kiitos pitkästä halista vielä!