perjantai 12. joulukuuta 2008

Skypejoululaulu

Ilmoitusasiaa: skypejoululaulu järjestetään tänä vuonna 18.12. iltakuudesta eteenpäin. Ideana on laulaa yhdessä joululauluja ja vieläpä jakaa tätä iloa toisillekin paikkakunnille (JOS halukkaita löytyy). Koska skypepuheluun voi osallistua vain rajallinen määrä, on suotavaa, että kukin kaupunki keräisi oman poppoonsa yhteen. On myös paljon hauskempaa laulaa glögiä siemaillen yhdessä toisten kanssa kuin laulaa yksin tietokoneen headsetin mikrofoniin... ;)

Mitään erityisiä laulutaitovaatimuksia ei tässä tapahtumassa tueta. Joululaulujen raiuttamisen riemu kuuluu kaikille!

Helsingin pään tapahtuma järjestetään Kalliossa. Kutsuja täsmällisine osoitetietoineen voi pyytää Eufemialta, sähköpostiosoitteesta eufemianposti (at) gmail.com. (Koska Eufemia on ilmoittanut olevansa melkoisessa prässissä ensi maanantai-iltaan saakka, vastaukset oletettavasti tulevat vasta lähempänä itse tapahtumaa.)

Jos joku toisella paikkakunnalla asuva nyt kokee kolkutusta siitä, että haluaisi järjestää sen kaupungin tapaamisen jossakin skypen ääressä - skype on ilmainen netistä ladattava ohjelma, joten käytännössä tarvitaan lähinnä tila, jossa on mikrofonillinen ja kaiuttimellinen tietokone ja viitseliäisyyttä opetella tuon yksinkertaisen ohjelman käyttö - niin siitäkin sopii ilmoittaa, mutta minulle osoitteeseen veloenisch (at) gmail.com! Niin voin sitten ohjata muut asiasta kiinnostuneet sen alueen ihmiset yhteen niin ettei kenenkään osoitteita ja puhelinnumeroita tarvitse laittaa verkkoon kaikkien nähtäville!

Höysteeksi muutama kuvaus aiemmista skypejoululauluista (ja lisää linkkejä saa jättää kommenttilaatikkoon, jos muistaa tapahtumasta kirjoittaneensa eikä sitä tässä siteerata; käännös on väljähdyttänyt pääni.)

Skypejoululaulu 2005 Hurinan ja minun kuvaamana
Skypejoululaulu 2006 Eufemian ja minun kuvaamana (omani ei ole mikään varsinainen mainospala siitä, mitä ihmisseuran äkillinen yliannostus saa kokemaan :P)
Skypejoululaulu 2007 Lupiinin ja mun (lyhyesti ja kiireisesti joulutyön lomassa) kuvaamana

Ja jos joku haluaa laittaa ilmoituksen lauluista blogiinsa (vaikka tuosta ylhäältä voi kopsata linkkejä lukuun ottamatta), se on sallittua ja jopa suotavaa ;)

Ei kommentteja: